Inbraakbeveiliging

Een alarmsysteem voor detectie van een inbraak zorgt voor veiligheid en zekerheid. U bepaalt de procedures en wie er bij een inbraakpoging wordt verwittigd. Wij garanderen u dat elke melding snel en adequaat wordt opgemerkt en opgevolgd mits tussenkomst van de alarmcentrale.

Mistgenerator

Een mistgenerator is in staat om in slechts enkele seconden een groot kantoor, winkel of andere ruimte totaal te vullen met een ondoorzichtige mist. De mist voorkomt dat personen deze ruimte betreden tot gedurende ruim tien minuten na het afgaan van het alarm. Het is immers onmogelijk een hand voor ogen te zien. De mist […]

ats1135

Codeklavier

Hiermee bedient u het systeem op eenvoudige, duidelijke en flexibele wijze.  

buitencamera

Camerabewaking

Een camerasysteem (zowel analoog als IP) werkt ontradend en is zowel in de stille uren als overdag bijzonder nuttig. We bespreken graag met u welk systeem het best bij uw bedrijf past, binnen de wettelijke normen voor uw personeel en bezoekers.

Toegangscontrole

Interne beveiliging mag u niet over het hoofd zien. Met een access- of toegangscontrolesysteem beschermt u uw personeel, uw voorraden én uw informatie. De gedetailleerde informatie die u verkrijgt vanuit het systeem laat u toe uw interne veiligheid verder te optimaliseren.

inbraakcentrale

Beveiliging Inbraakcentrale

Een inbraakdetectiesysteem zorgt voor veiligheid en zekerheid. U bepaalt de procedures en wie er bij een inbraakpoging wordt verwittigd. Wij garanderen u dat elke melding snel en adequaat wordt opgemerkt en opgevolgd.