Security, safety, solutions & service.

Certificaties

Incert

Incert

INCERT-gecertificeerd onder het Erkenningnummer A-0028b
INCERT is een kwaliteitsmerk voor de producten en diensten met betrekking tot elektronische beveiliging tegen inbraak. Enkel de producten en de beveiligingsondernemingen die naar behoren gecertificeerd zijn, mogen het INCERT-merk gebruiken.
www.incert.be

Installatievoorschriften INCERT volgens de norm T015-2

INCERT is een kwaliteitsmerk voor de producten en diensten met betrekking tot elektronische beveiliging tegen inbraak.
Enkel de producten en de beveiligingsondernemingen die naar behoren gecertificeerd zijn, mogen het INCERT-merk gebruiken.

Om deze certificatie te bekomen, moeten de producten overeenstemmen met de Technische Nota T-014 die uitgegeven wordt door het Belgisch Elektrotechnisch Comité (BEC), terwijl de beveiligingsondernemingen moeten voldoen aan de Technische Nota T-015/2 (PDF) en al hun installaties in overeenstemming met deze voorschriften moeten verwezenlijken.

Classificatie (PDF)
Inhoudstafel (PDF)

 

 

logoplaceholder

Ministerie van Verkeer en Infrastructuur

Erkend aannemer van werken door het Ministerie van Verkeer en Infrastructuur. Erkenningnummer 22.115 verleend voor:

  • Klasse 5 cat. P2 – P3 – S1
  • Klasse 7 cat. P1

www.brrc.be
economie.fgov.be

 

ISO 9001

ISO 9001

Het ISO 9001 certificaat toont aan dat men aandacht besteedt aan kwaliteit van processen, een duidelijke structuur en efficiëntie. Hieruit vloeit vanzelf een hoge klantentevredenheid welke de eerste focus is voor Chubb Security Systems.

VCA 2STAR

VCA**

Het VCA** certificaat toont aan dat de VGM-organisatie (Veiligheid, Gezondheid, Milieu) van Chubb Security Systems stevig is.
Hieruit vloeit voort dat de klant zeker is dat de werken uitgevoerd worden volgens de heersende wetgeving en dus dat de risico’s voor veiligheid, gezondheid en milieu beheerst worden.

 

Ibz

Erkend door de Federale Overheidsdienst Binnenlandse Zaken onder het Erkenningnummer 20-0240-20
www.ibz.be

 

logo__0000_bosec

Bosec certified

BOSEC-keurmerk als kwaliteitsvolle, gespecialiseerde onderneming in installaties en uitrustingen voor branddetectie en aanverwante alarmen.
www.bosec.be